چگونه برای سایت خود هاست تهیه کنیم؟
در مقاله های قبل توضیح دادیم که چطور دامنه ثبت کنیم. اما بصورت عملی مراحل کار به ترتیب ثبت دامنه و خرید هاست و در نهایت اتصال هاست و دامنه می باشد. در این مقاله میخواهیم به آموزش خرید هاست بپردازیم. تا در مراحل بعد بتوانیم وردپرس را روی سایت نصب کنیم. برای راه اندازی وب سایت بصورت عملی با این مقاله همراه باشید.
آموزش خرید هاست
انتخاب هاست
در ادامه خرید هاست و دامنه، پس از انتخاب نام دامنه، زمان انتخاب هاست برای سایت فرا رسیده است. انتخاب یک هاست باکیفیت بسیار مهم است، چرا که یک شرکت هاست میتواند میزان تاثیرگذاری وبسایت شما را افزایش دهد و یا آن را از بین ببرد. یک هاست ناپایدار، باعث از دست رفتن مشتریان، کاهش رتبه سایت و کاهش درآمد شما خواهد شد.
اگر در ابتدای راهاندازی سایت هستید، میتوانید با هاست اشتراکی شروع کنید. بسیاری از کاربرانی که برای بار نخست از خدمات هاست استفاده میکنند، بهتر است به سراغ سرویسهای اشتراکی بروند، چرا که ساده و به دور از پیچیدگی نگهداری سرور هستند.
گزینه دیگر، سرورهای مجازی یا سرورهای اختصاصی هستند، که در زمان مورد نیاز با ارتقا به این سرویسها، میتوانید نیازهای در حال افزایش سایت را پوشش دهید. اصطلاحی که این روزها بسیار به چشم میخورد نوع دیگری از میزبانی وب است بنام هاست پایتون که می توانید آنرا جهت ثبت دامنه روی هاست خود انتخاب کنید.
۱. نوع هاستتان را انتخاب کنید: هاست ویندوز یا هاست لینوکس
در راهنمای خرید هاست در قدم اول، باید مشخص کنید قصد دارید از هاست لینوکس استفاده کنید یا خرید هاست ویندوز مدنظر شماست. همانطور که از نام آنها پیداست، هاست ویندوز از سیستم عامل و نرمافزارهای مختص ویندوز استفاده کرده و هاست لینوکس از نسخههای مختلف سیستم عامل لینوکس استفاده می کند، اما برای شما چه تفاوتی دارد؟
اگر سایتتان با استفاده از ASP طراحی شده، و یا از دیتابیس MSSQL استفاده میکند، همچنین اگر تمایل دارید سایتتان بر روی وب سرور IIS مایکروسافت راهاندازی شود، شما نیاز به هاست ویندوز دارید.
اما در صورتی که وبسایت شما توسط زبانهای {PHP}، {Python} و غیره طراحی شده، و سایت شما نیاز به دیتابیس MySQL دارد، و همچنین اگر سایت شما، برای کارکرد صحیح نیاز به وبسرورهایی چون Apache و NGINX دارد میبایست خرید هاست لینوکس را در برنامه خود بگذارید.
علاوه بر این، اگر تمایل دارید با کنترلپنلهای مشهوری چون cPanel و Plesk، سایتتان را مدیریت کنید، میتوانید از سرویسهای لینوکسی استفاده کنید. علاوه بر این اگر از سیستمهای مدیریت محتوایی چون وردپرس استفاده میکنید، سرویس هاست وردپرس سریع گزینه بهتری است.
در نظر داشته باشید، برخی از شرکتهای میزبانی، سرویسهای ویندوزی ارایه میکنند که قابلیت پیشتیبانی از سایتهای تحت PHP را نیز دارند.
۲. به چه مقدار فضای ذخیرهسازی و پهنای باند نیاز دارید
در قدم بعدی، میبایست میزان فضا و پهنای باند مورد نیازتان را تعیین کنید، خصوصا اینکه حجم فایلهای سایت چقدر است. برخی از هاستها، اعلام میکنند فضای نامحدود ارایه میدهند، اما در واقع این فضا تا زمانی نامحدود است که، شما فقط فایلهای سایتتان را در آن آپلود کرده باشید، و فایل دیگری در هاست قرار نداده باشید.
پهنای باند یا ترافیک، یعنی حجم دادههایی که در یک دوره زمانی مشخص، بین سایت شما و کامپیوترهای بازدیدکنندگان سایت، ردوبدل میشود. اگر انتظار دارید سایت شما بازدیدکننده زیادی داشته باشد، نیاز به پهنای باند بیشتری دارید.
همانند فضای ذخیرهسازی، بسیاری از شرکتهای هاست پهنای باند نامحدود ارایه میکنند، اما در نظر داشته باشید برای این کار، شرکتهای هاست الگوی خاصی را در نظر میگیرند، و کاملا نامحدود نیستند. این ذهنیت اشتباه، ممکن است باعث شود در آینده هزینه بیشتری بپردازید.
۳. کیفیت سرویس هاست را بررسی کنید
کیفیت سرویس، را میتوان در قالب Uptime تعریف کرد. Uptime یعنی، سرورهای هاست چند درصد مواقع در دسترس هستند. این مورد، شامل مشکلات سایت شما و مشکلات کدنویسی که موجب لود نشدن سایت میشود، نیست. در زمان انتخاب یک هاست، حتما بپرسید چه نوع ضمانتی در مواقع از دست خارج شدن سرور ارایه میکنند.
۴. تنوع سرویس های شرکت مورد نظر انتخاب هاست
در خرید دامنه و هاست، ارایه سرویسهای متنوع و به روز، با شرایط فنی و قیمتی مختلف، نشان از گستردگی کار آن شرکت دارد. در حال حاضر هاست ابری، محبوبترین سرویس بین کاربران است، اما برخی از سایتها، بنا به زمان طراحیشان، ممکن است نیاز به نسخههای مشخصی از نرمافزارهای سرور داشته باشند.
بنابراین، شرکتی را انتخاب کنید که دارای سرویسهای متنوع باشد، چرا که ممکن است سایت شما، با هر نسخهای سازگار نباشد.
جدا از این، دقت داشته باشید برخی از شرکتها، همراه با هاست وبسایت، سرویس ایمیل نیز ارایه میکنند، یعنی در کنار وبسایت، شما میتوانید تحت دامنه خودتان آدرس ایمیل داشته باشید.
۵. پشتیبانگیری از اطلاعات به چه نحوی است
بسیاری از شرکتهای هاست، بطور منظم و خودکار، از اطلاعات شما پشتیبان تهیه میکنند، و در صورت نیاز در اختیارتان قرار میدهند. در این حالت، دیگر نگرانی برای بازگردانی اطلاعات قبلی نخواهید داشت. این خدمات توسط همه شرکتها ارایه نمیشود. پشتیبان گیری یا Backup از هاست یکی از نکته های مهم در خرید هاست است که نباید نسبت به آن بی توجه بود.
۶. قیمت
قیمت خرید دامین و هاست، همیشه عامل مهمی در تصمیمگیری است، اما فاکتور اصلی نیست. هرگز یک هاست را، تنها بدین خاطر که ارزانتر است انتخاب نکنید و یا تبلیغات دروغین مبنی بر هاست و دامنه رایگان را باور نکنید. شما باید سرویسی را انتخاب کنید، که نیازهای شما را برآورده کند. بهتر است یک هاست با خدمات باکیفیت را انتخاب کنید، به جای اینکه یک هاست ارزانقیمت را برگزینید، و در آینده مجبور شوید سایت خود را به هاست بهتری منتقل کنید.
7. نظارت و پشتیبانی، به چه شکل انجام میشود
جدا از تمامی نکاتی که در خصوص ویژگیهای خرید هاست با کیفیت گفته شد، یک ویژگی بسیار مهم کیفیت پاسخدهی پشتیبانی است. شما انتظار دارید وبسایتتان ۲۴ ساعته فعال باشد. بنابراین باید سراغ هاستی بروید که، ۷روز هفته بصورت ۲۴ ساعته، با تیم فنی مسلط و باتجربه، پاسخگوی شما بوده و بصورت مداوم بر هاست شما نظارت داشته باشند.
آموزش خرید هاست وردپرس
درنهایت برای راه اندازی وب سایت پرداخت نهایی را کلیک میکنم و اطلاعات فردی خود را وارد میکنم.
یک رمز قوی انتخاب میکنیم. اگر که شما یکهاست دارید و حال میخواهید انتقال دهید و همچنین یک توضیح خیلی خاص دارید در رابطه با محصولی که میخواهید خریداری کنید و یا یک کار خاص میخواهید انجام دهید حتماً در داخل توضیح اضافه محصول وارد کنید.
بهعنوان مثال من یک هاست دیگر دارم و اطلاعات آن هاست را در اینجا وارد میکنم. به این شکل آدرس پنل” بنده درخواست انتقال وبسایت را دارم، اطلاعات هاست قبلی برای انتقال
User: test
Pass: test
Address: test
خب تکمیل سفارش را انتخاب میکنیم. دقت داشته باشید که حتماً باید قوانین را مطالعه کنید و بعدازآن تکمیل سفارش را انتخاب کنید. به درگاه پرداخت منتقل میشوید و پرداخت را انجام میدهید.
کار با پنلکاربری هاست
خب بنده بهصورت دستی پرداخت را تأیید کردهام. اگر دقت کنید در داخل سرویسها یک بار دیگر ناحیه کاربری را میآوریم.
این ناحیه کاربری است که شما بعد از پرداخت وارد سرویسها میشوید و سرویس Linux پنل C سالیانه 78 هزار تومان وضعیت فعال است. روی سرویس که کلیک کنید مشخصات را میتوانید ببینید. از همین بخش میتوانید به سی پنل دسترسی داشته باشید. به وب میل و یک سری موارد و امکانات که پنل برای ما در نظر گرفته و میتوانیم از آنها استفاده کنیم.
ایمیل اطلاعات هاست
خب نکتهای که باید مدنظر بگیرید این است که وقتی شما خرید را انجام میدهید و تکمیل میکنید فرایند خرید را یک سری ایمیل دریافت میکنید و صد درصد ایمیل دریافت میکنید. احتمال دریافت نکردن ایمیل و اسپم شدن ایمیل بسیار پایین است.
در ادامه توضیح میدهدم که اگر ایمیلی برای شما ارسال نشد به چه صورت بتوانید آن مشخصات هاست که برای شما ارسالشده است را مشاهده کنید. اگر دقت کنید به Inbox من بابت هدیش هاست دو ایمیل آمده که به جمع مشتریان اکسپرس خوشآمدید و اطلاعات را نشان داده است. فاکتور مشتری هم برای ما صادرشده است. اگر داخل اسپم را چک کنیم سفارش جدید ما را ثبت کرده است. نوشتهشده سفارش دادهاید و اطلاعات هاست نیز نمایش داده است.
منبع:https://parsvox.com
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.