چند روش برای افزایش بازدید سایت
چه وب سایت شرکتی داشته باشید و چه یک وبلاگ شخصی، برای اینکه سهمی در بازار آنلاین داشته باشید، نیاز دارید که کاربران از سایت شما بازدید کنند و با آن تعامل موثر برقرار کنند. احتمالا این جمله را از صاحبان وب سایت شنیدهاید که میگویند: «در سایت من خدمات و محصولات عالی ارائه میشود و دارای محتوای جذاب است اما بازدیدکنندگان زیادی ندارد!»
اما سوال اینجاست که در حجم انبوهی از اطلاعات که در فضای وب وجود دارد چطور میتوان کاربران را به سمت سایت خود جذب کرد و در این فضای رقابتی پیروز میدان بود؟ در این مقاله ما قصد داریم تکنیکها و اصول افزایش ترافیک سایت را به شما معرفی کنیم. بی شک بخش زیادی از ترافیک وب سایتها از نتایج ارگانیک موتورهای جستجو مثل گوگل حاصل میشود پس باید SEO را جدی بگیرید و روی آن سرمایه گذاری کنید اما روشهای دیگری نیز وجود دارد که در ادامه بررسی خواهیم کرد.
1. تبلیغات
متداولترین شیوه برای افزایش مخاطبان سایت تبلیغات است، چه تبلیغات آنلاین و چه آفلاین. قبل از اینکه انتخاب کنید که از بیلبورد، کارت ویزیت، بروشور و یا حتی تبلیغات در شبکههای اجتماعی و تبلیغات کلیلکی (PPC) استفاده کنید، باید بررسی کنید که مخاطبان هدف شما چه کسانی هستند؟ در کجا حضور فعالتری دارند؟ هر یک از این شیوههای تبلیغات پولی مزایا و معایب خود را دارد، بنابراین قبل از مراجعه به کارت اعتباری خود، در مورد اهداف خود خوب فکر کنید.
2. سئو
بهینه سازی سایت برای موتور جستجو یا SEO یکی از تکنیکهای اساسی برای دستیابی به جایگاه برتر در نتایج جستجوی گوگل است که منجر به افزایش رتبه سایت و افزایش تعداد کاربران میشود. سئو فرآیندی است طولانی مدت و تکرارپذیر، به همین خاطر نیازمند استراتژی است. ممکن است که در روزهای اول تاثیر چشمگیری نداشته باشد اما اگر به صورت درست و اصولی انجام گیرد پس از مدتی ترافیک ثابتی را برای شما به دنبال خواهد داشت. فاکتورهای زیادی بر سئوی سایت موثر است و با هر بروزرسانی در الگوریتمهای گوگل این فاکتورها نیز آپدیت میشوند اما به طور کلی پارامترهای موثر را میتوان به سه دستهی سئو داخلی، خارجی و سئو تکنیکال تقسیم کرد. تحقیق کلمات کلیدی، لینک سازی، نمایش بهینه در صفحات نمایش مختلف و تولید محتوای با کیفیت همگی از پارامترهای کلیدی سئو محسوب میشوند که در ادامه برخی از مهمترین فاکتورها را دقیقتر بررسی خواهیم کرد.
- عنوان و توضیحات متای جذاب
انفجاری که در تولید محتوا صورت گرفته است موجب رقابت در جلب توجه خوانندگان شده است. روزانه دو میلیون پست بلاگ ایجاد و به اشتراک گذاشته می شود. در این میان این شما هستید که با عناوینی که خلق کردهاید میتوانید بازدید جذب کنید یا آنها را از دست بدهید. بهتر است بدانید که ۸۰ درصد افراد عنوان نوشته شما را میخوانند و فقط ۲۰ درصد، بقیه موارد محتوای شما را می خوانند. یک عنوان بهینه شده برای کاربر می تواند ۵۰۰ درصد نرخ تبدیل را افزایش دهد. یک نکته را به یاد داشته باشید؛ هدف گوگل جلب رضایت کاربران است پس شما اول باید برای کاربرانتان محتوای جذاب تولید کنید و سپس برای گوگل.
- بهبود سرعت سایت
زمانی که سایت شما با سرعت بیشتری بارگذاری شود، کاربران نیز با رضایت بیشتری به صفحات سایت شما مراجعه می کنند. سرعت لود پایین، منجر به از دست دادن کاربران شده و حتی اگر محتوایی که تولید کرده اید در نتایج برتر گوگل نمایش داده شود، شانس دریافت بازدید از سوی کاربران را از دست خواهید داد و کم کم از نتایج اول جستجو حذف خواهید شد.
- لینک سازی داخلی
احتمالاً موضوع سایت شما حول یک یا دو محور میچرخد پس سادهترین کار این است که موضوعاتی که برای تولید محتوا انتخاب میکنید پیوسته و مرتبط به هم باشند. موضوعاتتان را خوشه بندی کنید. یک عنوان جامع و چندین زیر عنوان اصلی را برای آن در نظر بگیرید تا عناوین پیوسته و مرتبط برای تولید محتوا داشته باشید و بتوانید به صورت تخصصیتر در هر حیطه بنویسید. با این تکنیک میتوانید هم اطلاعات دقیقتری از موضوع مورد نظر کاربر، در اختیارش قرار دهید و هم با ارجاع کاربر به صفحات تکمیلکننده موضوع، زمان بازدید از سایت را بیشتر کنید. علاوه بر لینک دهی داخلی سایت، شناسایی لینکهای خراب و رفع خطای آنها قدم بعدی در ساخت تجربه کاربری بهتر خواهد بود.
- بک لینک یا لینک های ورودی
هنگامی که از یک سایت دیگر به سایت شما لینک داده شود به آن بکلینک اطلاق می شود. گوگل سایت هایی را که پیوندهای ورودی زیادی دارند در الویت نتایج خود قرار می دهد به خصوص آنهایی که از سایت های معتبر ورودی دریافت می کنند. هرچه پیوند ورودی بیشتری داشته باشید، رتبه سایت شما در نتایج گوگل بالاتر خواهد بود زیرا از نظر موتورهای جستجو سایت معتبر تری هستید. از جمله راه های دریافت بک لینک میتوان به ثبت در دایرکتوری ها و یا سایت های مرتبط به تخصص شما، خرید بک لینک از سایتهای معتبر ، تبادل لینک با سایتهای همکار و درج نظر در سایتهای مرتبط اشاره کرد.
3. فعالیت در شبکههای اجتماعی
با فعالیت در شبکه های اجتماعی مانند فیس بوک، توییتر، اینستاگرام، تلگرام و لینکدین برندتان را معرفی کنید و بازدید جذب کنید. محتوای اشتراکی در این شبکه ها باید کوتاه و مختصر، جذاب و چالش برانگیز باشد تا با جذب مخاطب منجر به سوق کاربر به سایت شما شود. هم شبکههای اجتماعی خود را داشته باشید و هم در دیگر شبکه ها تبلیغ خود را ارائه دهید. از جمله تبلیغات پر بازده در این حوزه میتوان به اینفلوئنسر مارکتینگ اشاره کرد.
4. آگهی رپورتاژ
روش متداول دیگر در دریافت بک لینک با کیفیت، خرید آگهی رپرتاژ از سایت های معتبر است. آگهی رپورتاژ متن تبلیغاتی ای است که اصولاً در قالب خبر یا معرفی خدمتتان در سایتهای خبری یا سایتهای دارای اعتبار بالا منتشر میشود. برند خود را در سایت معتبری معرفی کرده و لینک مستقیم از آن دریافت می کنید به این ترتیب هم اعتبار دریافت میکنید و هم بازدید.
5. بهبود تجربه کاربری سایت
بی شک هدف شما از افزایش بازدید سایت صرفاً کلیک و ورود به سایتتان نیست، بلکه قصد دارید کاربر را در سایت خود نگه دارید و او را به مشتری تبدیل کنید. اگر تجربه کاربری سایت شما خوب نباشد کاربر به محض ورود آن را بسته و به سراغ رقبایتان میرود؛ نرخ پرش سایت شما افزایش پیدا میکند و تاثیر منفی روی سئوی سایت شما دارد. پس بیایید برخی از تکنیکهایی که موجب برقراری تعامل کاربران با سایت شما میشود را مرور کنیم:
- محتوای بروز و مفید تولید شود.
- ساختار جملات کوتاه باشد و پاراگرافبندی رعایت شود.
- از محتوای چندرسانهای با کیفیت استفاده شود.
6. ایمیل مارکتینگ
بازاریابی از طریق ایمیل میتواند ابزاری قدرتمند باشد اگر به درستی از آن استفاده شود. فقط مراقب باشید که در مورد هر به روزرسانی در محصولات و خدمات سایت خود، مخاطبان را با ایمیلهای تکراری بمباران نکنید. ارسال ایمیل دوستانه و جذاب درباره یک سرویس یا محصول جدید میتواند به شما در افزایش بازدید کمک کند.
7. تولید محتوای ویدئو
در دنیای امروز ویدئو مارکتینگ پیشرفت چشمگیری داشته است. زیرا هم جنبه سرگرمی دارد و هم جنبه آموزش. آنچه در مورد ویدئوها جالب است این است که هم شنیداری و هم بصری هستند این باعث می شود درک محتوای آن راحتتر از متن باشد. علاوه بر موارد ذکرشده شما میتوانید ویدئو خود را در بسترهای آپارات و یوتوب هم به اشتراک بگذارید و از آنجا هم ترافیک جذب کنید.
8. تولید محتوای صوتی
این روزها پادکست یا به عبارتی رادیو اینترنتی طرفداران زیادی پیدا کرده است. وقتتان را برای تولید پادکست جذاب صرف کنید و مطمئن باشید کاربران برای گوش دادن به اپیزودهای بعدی آن حتماً به سایتتان سر میزنند.
9. طراحی صفحات فرود
landing page یا صفحه فرود، صفحه ای از سایت است که برای رسیدن به هدف مشخصی ایجاد می شود. این صفحات با هدف افزایش نرخ تبدیل کاربر به مشتری ایجاد شده و در واقع دروازه ورود بازدید کنندهها به سایت هستند. با ایجاد این صفحات جذاب، خارج از چارچوب کلی سایت و تبلیغ آنها از طریق شبکه های اجتماعی و سایر روشهای تبلیغاتی، میتوانید بازدیدکنندگان زیادی را به سایتتان سرازیر کنید.
10. فعالیت در انجمنها و وبلاگنویسی
ایجاد پست مهمان و وبلاگنویسی یک روش آسان و کم هزینه برای معرفی برند، خدمات و محصولات سایتتان است. با نگارش مقالهای مفید و جذاب در سایتهای دیگر از این فرصت برای جذب کاربران جدید استفاده کنید و به سایت خود لینک دهید. از جمله سایتهایی که این بستر را برایتان فراهم میکنند میتوان به ویرگول و مدیوم اشاره کرد.
جمعبندی و نتیجهگیری
به حداکثر رساندن بازدید صفحات سایت برایتان مزایای زیادی به دنبال خواهد داشت. از افزایش پتانسیل درآمدزایی از تبلیغات گرفته تا بهبود نرخ تبدیل به مشتریان هدف، همگی حاصل توجه شما به روشهای ارائه شده در این مقاله است. نکته مهم این است که صبور باشید و قدم به قدم پیش بروید و نتیجه را آنالیز و ارزیابی کنید تا مسیر موفقیت سایتتان را بیابید. برای هر سایت با توجه به زمینه کاری، رقیبان و پرسونای مخاطبان ترفندهای متفاوتی برای افزایش تعداد مخاطبان وجود دارد؛ پس اگر روشی را امتحان کردید و نتیجه مطلوب نبود، ناامید نشوید کارشناسان ما جهت ارائه مشاوره در کنار شما خواهند بود.
منبع:https://parsvox.com
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.