فریلنسر کیست؟
18 آذر 1402
ارسال شده توسط support3
7.03k بازدید
فریلنسری چیست؟
فریلنسینگ در اصل شکلی از خوداشتغالی و آزادکاری است که در آن افراد خدمات خود را بر اساس پروژه به پروژه به مشتریان و کارفرمایان ارائه میدهند. برخلاف استخدام سنتی، فریلنسرها بهعنوان پیمانکاران مستقل عمل میکنند و انتخاب میکنند که چه زمانی، کجا و چگونه کار کنند. در ضمن فریلنسرها مجبور نیستند به یک سازمان متعهد باشند، آنها میتوانند با سازمانهای مختلف به صورت پروژهای کار کنند و چندین پروژه را همزمان پیش ببرند. این شیوهی کار بسیار متنوع است و افراد شاغل در حوزههای مختلفی مانند محتوا، مارکتینگ، طراحی گرافیک، برنامهنویسی، بازاریابی و … میتوانند سراغ فریلنسری بروند. بخواهیم خیلی خودمانی و واضح بگوییم، فریلنسرها تا حدودی رئیس خودشان هستند.
فریلنسر کیست؟
با این توضیحات فریلنسر (freelancer) به کسی میگویند که خوداشتغال است و لزوما فقط به یک شرکت خاص تعهد بلندمدت ندارد. از طراحان گرافیک و نویسندگان گرفته تا توسعهدهندگان نرمافزار و متخصصان بازاریابی، گروههای شغلی متنوعی میتوانند فریلنسر باشند. موضوع مشترک در میان فریلنسرها انتخاب آنها برای کار مستقل و بدون محدودیتهای شغل سنتی است. فریلنسرها بدون استخدام رسمی و اصولا به صورت دورکاری با شرکتها همکاری میکنند. این افراد اغلب دارای مهارتهای تخصصی هستند که از طریق آموزش و تجربه به دست میآیند و به آنها امکان میدهد تخصص خود را به طیف وسیعی از مشتریان ارائه دهند.
مزایا فریلنسری چیست؟
-
انعطافپذیری و استقلال:
شاید یکی از جذابترین و مهمترین مزایای فریلنسری این است که فریلنسرها در کار خود استقلال و انعطافپذیری زیادی دارند. آنها میتوانند برنامههای خود را هر طور که میخواهند تنظیم کنند، هر ساعتی دوست دارند کار کنند، پروژهها را بر اساس علاقهشان و شرایطی که دارند قبول یا رد کنند، به این طریق میتوانند تعادل بین کار و زندگی را متناسب با نیازهای فردی خود، برقرار کنند.
-
تجربه کاری متنوع:
کار بر روی پروژههای مختلف برای مشتریان و کارفرمایان مختلف، به فریلنسرها اجازه میدهد تا مهارتهای خود را توسعه دهند و تنوع ببخشند و همچنین تجربیات ارزشمندی را در صنایع مختلف کسب کنند.
-
پتانسیل درآمد بیشتر:
فریلنسرها این فرصت را دارند که با انجام چندین پروژه بهطور همزمان و با دریافت دستمزدهای خوب برای کارهای تخصصی، درآمد بیشتری کسب کنند، نسبت به زمانی که فقط کارمند یک شرکت هستند. البته میزان درآمد از فریلنسری به میزان مهارتهای شما و این که چطور خودتان را به بازار کار معرفی کردهاید هم بستگی دارد.
-
فرصتهای جهانی:
ماهیت دیجیتالی فریلنسینگ درها را به روی پایگاه مشتریان جهانی باز میکند و فرصتهایی را برای کار با مشتریان از کشورها و فرهنگهای مختلف فراهم میکند، بنابراین هم تجربه بیشتری کسب میکنید و هم درآمدتان به احتمال زیاد بالاتر میرود.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.