فرق بلاگر با اینفلوئنسر چیست؟
8 آذر 1402
ارسال شده توسط support3
7.2k بازدید
فرق بلاگر و اینفلوئنسر چیست؟
یکی از پر تکرار ترین سوالاتی که برای کاربران وجود دارد، این است که آیا بلاگر با اینفلوئنسر فرق دارد یا خیر؟
بلاگر ها و اینفلوئنسر ها اشتراکات زیادی با هم دارد، هر دو گروه تولید محتوا میکنند و کاربران را از نظرات خود مطلع میکنند. هر دو گروه فعالیت های زیادی در فضای مجازی انجام میدهند و مخاطبین زیادی را جذب خود میکنند. اما تفاوت های آنها چیست؟
اگر بخواهیم به این سوال پاسخ دقیقی بدهیم، تفاوت مهم بلاگر ها و اینفلوئنسر ها در تخصص است. بلاگر ها معمولا در زمینه ای خاص و تخصصی فعالیت میکنند و سعی میکنند با ارائه محتوای رایگان در زمینه فعالیت خود، کاربران زیادی را جذب خود کنند. یا اگر بخواهیم در اصطلاح تخصصی تر بگوییم، بلاگر ها نیچ و متمرکز بر یک موضوع کار میکنند.
اگر بخواهیم مثال بزنیم، یکی از پر مخاطب ترین دسته های بلاگری در ایران بیوتی بلاگر ها هستند. آنها بصورت تخصصی در زمینه زیبایی، مراقبت از پوست و مو، آرایشی و بهداشتی فعالیت میکنند. معمولا آنها تبلیغاتی غیر از مواردی که به دسته کاری آنها مرتبط میشود قرار نمیدهند، بعنوان مثال لوازم آرایشی، بهداشتی معرفی میکنند یا مواردی از این دست. بلاگر ها معمولا در زمینه ای که فعالیت میکنند از قبل از شروع فعالیت بلاگری نیز فعالیت داشتند و تجربه و تخصصی در این زمینه دارند. میدانیم که بیوتی بلاگر ها معمولا از قبل نیز آرایشگر بوده اند.
یا در دسته پر مخاطب دیگری از بلاگر ها، میشود به فود بلاگر ها اشاره کرد. آنها بصورت تخصصی در زمینه خوراکی ها فعالیت میکنند و با معرفی رستوران ها، فست فود ها یا برند هایی که اغذیه تولید میکنند، محتوا های خود را تولید میکنند. فود بلاگر ها نیز معمولا در زمینه غذا ها و طعم شناسی ها معمولا اطلاعات اولیه ای دارند و وارد این موضوع میشوند. هرچند در مدت اخیر، این دسته کاملا از کنترل خارج شد!
این دو دسته از معروف ترین موضوعات بلاگری بودند اما در زمینه های مختلفی مانند کامپیوتری، آشپزی، مکانیکی، سفر و ماجراجویی، بازی و گیم، لایف استایل، خانه داری، مد و فشن، خودرویی، خبری، معرفی کتاب، پرورش گیاه، پرورش حیوانات، طراحی گرافیکی و چندین و چند مورد دیگر میتوان بلاگری کرد اگر کسی در هر زمینه ای تخصص داشته باشد میتواند در زمینه مورد نظر خود فعالیت بکند پس اگر یک شخص در موضوع خاص و تخصصی تولید محتوا میکند میتوان به او بلاگر گفت.
حال اگر بخواهیم اینفلوئنسر ها را بیشتر معرفی کنیم، در یک جمله آنها به صورت عمومی فعالیت میکنند و مخاطبان آنها همه مردم جامعه هستند نه یک دسته بندی شغلی خاصی یا علاقمندان به یک مورد خاص. آنها معمولا به دلیل عمومی بودن زمینه فعالیتشان، مخاطبان بیشتری نیز دارند. آنها برعکس بلاگر ها میتوانند در هر زمینه ای که بخواهند تبلیغات انجام دهند و محدودیت موضوعی ندارند. یعنی بعوان مثال اگر یک فود بلاگر، لوازم آرایشی تبلیغ کند قطعا نتیجه ای نخواهد گرفت و باید در زمینه تخصصی خود تبلیغات قرار بدهد اما این محدودیت را اینفلوئنسر ها ندارند.
اما باید گفت که با وجود تعداد مخاطب بیشتر، تبلیغات ها در پیج های اینفلوئنسر ها بازخورد کمتری در مقابل بلاگر ها دارد. دلیل این اتفاق این است که بعنوان مثال شما میخواهید یک محصول برای نگهداری از گیاه بفروشید، قطعا اگر این محصول را در پیج بلاگر هایی که تخصصی در زمینه پرورش گیاه فعالیت میکنند معرفی کنید نتیجه بیشتری خواهید گرفت تا پیج های اینفلوئنسری عمومی. دلیل این موضوع هم مشخص است، در پیج تخصصی گیاه با 100 هزار فالوور، همه این افراد به گل و گیاه علاقمند هستند اما در پیج یک اینفلوئنسر معروف با 1 میلیون فالوور، ممکن است 5 درصد این افراد در خانه از گیاه نگهداری کنند که میشود 50 هزار نفر. به همین دلیل است که هزینه تبلیغات در پیج های تخصصی بیشتر از پیج های عمومی است.
دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.