ساخت وب سایت شخصی با 6 ابزار رایگان
چگونه وب سایت شخصی ایجاد کنیم؟
اکثر مردم از این موضوع مطلع هستند که ایجاد یک وب سایت حرفه ای یا مستلزم کدنویسی زیاد است یا هزینه زیاد. اگر صاحب یک کسب و کار هستید یا اینکه میخواهید دیگران شما را بشناسند و به نوعی برند شوید، تقریبا بدون ساخت وب سایت شخصی چنین کاری غیرممکن است.
با این حال، با ظهور ابزار های ساخت وب سایت، این مشکل را برای شما حل کرده اند. در واقع، با کمک این ابزار ها، اکنون می توانید وب سایت شخصی خود را بدون نیاز به صرف حتی یک ریال ایجاد کنید. در این پست، ما قصد داریم تا برخی از کارآمدترین ابزار های ساخت وب سایت شخصی را به شما معرفی کنیم.
1. وردپرس (WordPress)
وردپرس که درواقع یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) است، پلتفرم شماره یک برای ایجاد وب سایت بشمار می رود. این فریم ورک 25٪ از تمام وب سایت های امروزی یا بیش از 80 میلیون وبلاگ در سراسر جهان را پوشش می دهد. دلیل محبوبیت وردپرس این است که اولا بسیار قابل تنظیم است و دوما بسیاری از ویژگی های مفید مانند گزینه هایی برای انتخاب یک تم شخصی شده (قالب یا Theme) و توانایی افزایش عملکرد وب سایت با استفاده از افزونه ها را ارائه می دهد.
وردپرس همچنین یک بخش نظرات و فرم بازخورد ارائه می دهد که در صورت تمایل به تعامل بیشتر با خوانندگان بسیار کمک می کند.
2. بلاگر (Blogger)
بلاگر نیز مانند وردپرس، یکی دیگر از سایت های وبلاگ نویسی محبوب است که می توان از آن برای ایجاد یک وب سایت حرفه ای استفاده کرد. وب سایت بلاگر مناسب ساخت بلاگ های شخصی است. با بلاگر می توانید به راحتی وب سایت خود را با استفاده از ویجت ها و کدهای کوتاه سفارشی کنید.
برخلاف وب سایت های دیگر، بلاگر توسط گوگل میزبانی میشود، بنابراین شما اساساً فضای شخصی خود را در اینترنت که در داخل سرورهای گوگل است دریافت می کنید بنابراین نیازی به پرداخت هزینه برای میزبانی خود ندارید. اگر میخواهید یک دامنه سفارشی (بدون blogspot.com بعد از نام سایت خود) داشته باشید، فقط باید به تنظیمات بروید و یک تابع دامنه سفارشی در آدرس وبلاگ اضافه کنید.
3. تامبلر (Tumblr)
تامبلر به دلیل توانایی خود در ارسال محتوای چندرسانه ای در پلتفرم خود، شناخته شده است. این یک مکان عالی برای شروع یک وبسایت شخصی یا ایجاد نمونه کار آنلاین (Portfolio) شما است. تامبلر همچنین به عنوان وب سایت پوسترهای هنری و خلاقانه برای افرادی که مشاغل خلاق دارند مانند تصویرگر، طراح گرافیک، عکاس شناخته می شود. باید بگویم که تامبلر، شیک ترین سایت وبلاگ نویسی است. می توانید از تامبلر برای میزبانی یک وب سایت غنی از رسانه پر از محتوای مورد علاقه خود و دنبال کنندگانتان استفاده کنید.
بهترین بخش در مورد تامبلر این است که وقتی وب سایت های دیگر را لایک کنید، در داشبورد شما ظاهر میشوند و میتوانید آنها را مجدداً بازدید کنید یا آن را با جامعه خود به اشتراک بگذارید. این ویژگی نه تنها به تبلیغ سایر وب سایت های خوب کمک می کند بلکه در معرض دید عموم قرار می گیرید.
4. ویبلی (Weebly)
اگر هنرمند هستید و می خواهید یک وب سایت حرفه ای داشته باشید، ویبلی پلتفرمی برای شماست. ویبلی طراحی های واکنشگرای زیبایی شناختی را ارائه میدهد که به خوبی روی لپتاپ ها و دستگاههای دیگر به طور یکسان کار میکنند. یک فرد معمولی که درک زیادی از کدنویسی و طراحی سایت ندارد می تواند یک وب سایت زیبا را با کمک ویبلی در کمتر از 30 دقیقه بسازد.
ویبلی یکی از بهترین ابزار های ساخت وب سایت تجارت الکترونیک برای صاحبان مشاغل کوچک است. جدا از ویژگیهای ساخت وب، ویبلی همچنین گزینه دانلود کد وب سایت را ارائه میکند تا در صورت انتخاب به پلتفرم دیگری، بتوانید قالب بندی آن را حفظ کنید.
5. ویکس (Wix)
ویکس نیز مانند ویببلی یکی دیگر از ابزار های ساخت وب سایت رایگان است که میتوان از آن برای ایجاد وب سایت هایی با ظاهر مرتب و بدون نیاز به یادگیری کدنویسی استفاده کرد. تمام قالب های موجود در سایت ویکس، ریسپانسیو یا واکنش گرا هستد و همه آنها در دستگاه های مختلف عالی به نظر می رسند.
ویکس که برای هنرمندان و کارآفرینان خوداشتغال توصیه می شود، یک ابزار ساخت وب سایت عالی برای نوازندگان، هنرمندان و نویسندگانی است که می خواهند استعداد خود را به نمایش بگذارند و آن را با جهان به اشتراک بگذارند. شما می توانید نمونه کارهای زیبایی ایجاد کنید که مطمئناً با مشتریان و مشتریان بالقوه طنین انداز می شود. بهترین ویژگی آن این است که همه اینها را می توان به صورت رایگان انجام داد.
6. اسپکت (Aspect)
اسپکت یک ابزار ساخت وب سایت رایگان است که برای اکثر کاربران شبیه به یک ابزار پولی مانند ویکس به نظر میرسد. این سایت یک سازنده وب سایت مبتنی بر وب است که از طریق مرورگرتان میتوانید از آن استفاده کنید. اولین قدم برای ساخت یک سایت، انتخاب قالب از طیف وسیع قالبهای موجود در این ابزار است. استفاده از این ابزار بسیار ساده است. ستون سمت چپ جایی است که شما صفحات را میسازید و به المان ها نگاه میکنید، در این بخش کدها هم وجود دارند که در صورت علاقه میتوانید نگاهی هم به آنها داشته باشید.
در ستون سمت راست موارد دیگری مانند نوار ناوبری، عکس، دکمه، متن و دکمههای کشویی به چشم میخورند. برای دسترسی به المانهای آماده بیشتر، بخش Component را امتحان کنید. در این ابزار میتوانید تمام المانها و اجزا را با جزئیات بالایی ویرایش کنید. اسپکت یکی از معدود ابزارهایی است که امکان ویرایشهایی مانند گرد کردن گوشههای دکمهها را برایتان فراهم میکند. هر وقت که بخواهید، میتوانید نحوه نمایش سایت روی دسکتاپ، تبلت یا موبایل را ببینید.
اگر بخواهید میتوانید کل وب سایتی که ساخته اید را تنها با یک کلیک و بدون هیچ هزینه اضافه ای دانلود کنید. اسپکت بهترین ابزار ساخت سایت رایگان است.
سخن پایانی
همه ابزارهای معرفی شده، برای ساخت وب سایت شخصی بدون کدنویسی می باشند. قطعا همه ما میدانیم که برای داشتن یک وب سایت حرفه ای حتما باید به صورت اختصاصی کار کنیم و نباید روی پلتفرم هایی کار کنیم که حتی میزبانی سایت ما را هم بر عهده میگیرند. پیشنهاد من برای شما این است که از بین موارد بالا شما می توانید از وردپرس استفاده کرده و بر روی هاست خریداری خود اولین سایت خود را ایجاد کنید..
منبع : پارس وکس
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.