اینفلوئنسر کیست؟
7 آذر 1402
ارسال شده توسط پشتیبان
7.31k بازدید
اینفلوئنسر کیست؟
اینفلوئنسر کسی است که قدرت کافی برای تاثیر بر روی تصمیم خرید دیگران را به دلیل نفوذ، دانش، جایگاه یا روابطی که با مخاطبان دارد را دارا است.
چگونه تبدیل به اینفلوئنسر شوم؟
1) حوزهی مورد علاقهی خود را پیدا کنید.
در قدم اول باید پرسونای مخاطببن و مخاطب هدف خود را شناسایی کنید.
2) تبلیغات خلاقانه انجام دهید.
دو رویکرد استدلال وجود دارد که مردم از آن ها استفاده می کنند. اولین و رایج ترین رویکرد، قیاس است. افرادی که از این روش استدلال استفاده می کنند تصمیم می گیرند کارها را بر اساس آنچه در گذشته اتفاق افتاده است و نتیجه داده انجام دهند.
در رویکرد استدلال دوم به جای تصمیم گیری در مورد موفقیت ها یا شکست های گذشته، اصول عینی را مطالعه می کنند و تصمیمات خود را صرفا بر اساس آن اتخاذ می کنند. و تبلیغات جدید و نوآورانه ای به مخاطبان ارائه می دهند، که بازخورد بسیار خوبی دارد.
3) شبکهی اجتماعی موردنظرتان برای فعالیت را تعیین کنید.
انتخاب شبکه اجتماعی که مخاطبان حوزه شما در آن فعال هستند، بسیار اهمیت دارد.۹۳ درصد اینفلوئنسرها در اینستاگرام فعالیت می کنند، زیرا بازخورد و بازدهی بالایی دارد. البته آمار به تنهایی کافی نیست و باید بدانید که مخاطبین هدف شما در کدام شبکه اجتماعی بیشتر وقت می گذارند.
در اینستاگرام ممکن است اینفلوئنسرهایی را مشاهده کنید که روی حوزه سبک زندگی متمرکز هستند. به عنوان مثال، ممکن است یک اینفلوئنسر سفر در مورد اقامت در هتل و اینفلوئنسر غذا ویدئویی از آشپزخانه رستوران تهیه کند.
4) استراتژی محتوا طراحی کنید.
بخشی از تدوین یک استراتژی محتوای مؤثر، تعادل مناسب محتوای آموزنده و محتوای شخصی به مخاطبان شماست. به یاد داشته باشید، یکی از دلایلی که مردم به اینفلوئنسرها اعتماد دارند این است که زندگی شخصی خود را با مخاطبین به اشتراک می گذارند.
5) محتوای خود را در شبکههای اجتماعی مختلف توزیع کنید.
مهم است که برای انتشار و توزیع محتوای خود در شبکه های اجتماعی، با دقت برنامه ریزی کنید. تمرکز بر روی یک موضوع خاص برای هر یک ازشبکه های اجتماعی این امکان را به شما می دهد که یک تصویر جامع تر نسبت به اینکه چه کسی هستید، چه کاری انجام می دهید و چه چیزی در نظر دارید، به طرفداران خود ببخشید.
6) آموزشهای خود را در شبکههای اجتماعی منتشر کنید.
افرادی که به دنبال یادگیری بیشتر در مورد مارک ها یا محصولات هستند، دوست دارند که اینفلوئنسرها از ویدئو استفاده کنند.
7) دربارهی موضوعات اقتصادی و کسب و کار پست بگذارید.
8) شبکهی گستردهای از مخاطبان تشکیل دهید.
در حالی که شما هنوز در حال اثبات اعتبار و تخصص خود به عنوان یک اینفلوئنسر در شبکه های اجتماعی هستید، لازم است که به طور فعال مخاطبین خود را افزایش دهید.
9) با مخاطبان خود تعامل کنید.
هنگامی که مخاطبین شما سؤال یا نظر خود را در مورد پست های شما می پرسند حتما جواب آن ها را بدهید. و این کار باعث می شود مخاطب شما احساس ارزشمندی کند و احساس صمیمیت کند. البته همه نظرات و سوالات مثبت نخواهند بود. به عنوان یک اینفلوئنسر، نظرات منفی و انتقادات خود را پذیرا باشید.
10) پیشرفت خود را ارزیابی کنید.
این مرحله بسیار مهم است، به خصوص اگر به دنبال همکاری با مارک ها و اینفلوئنسرهای کمپین های بازاریابی هستید، زیرا این یکی از مواردی است که مارک ها به دنبال آن هستند تا با شما بخواهند همکاری کنند.
اکثر شبکه های اجتماعی شما را آنالیز می کنند و مواردی مانند تعداد مخاطبان، میزان دستیابی و میزان مشارکت آن ها و تعداد بازدید پست ها و ویدئو های پر بازدید را به شما نشان می دهند، که می توانید پیشرفت خود را بررسی کنید.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.