چرا فالوور های پیجم ثابت مونده؟

علت ثابت ماندن فالوور
افزایش فالوور از اصلی ترین دغدغه صاحبان پیج های اینستاگرام است؛ زیرا که افزایش فالوور باعث بالا رفتن درآمد فرد از پیج خود می شود. بعضی از پیج ها به علت رعایت نکردن الگوریتم، تبلیغات اشتباه، نداشتن ویترین جذاب پیج و… دچار افت فالوور می شوند و یا فالوور پیج شان ثابت می ماند. در ادامه به بررسی دلایل این ریزش یا ثابت ماندن فالوورها می پردازیم.
-
نداشتن محتوای قوی
محتوای پیج شما باید آنقدر جذاب و گیرا باشد که مخاطب را به خود جذب کند. هنگامی که محتوای شما فقط بر اساس فروش باشد مخاطب وقتی وارد پیج می شود متوجه این موضوع می شود که قصد شما فقط و فقط فروش است. شما نباید پایه و اساس را فقط بر مبنای فروش قرار دهید، مخاطبی که وارد اینستاگرام می شود به دنبال سرگرم شدن و یادگیری است. شما باید بتوانید این نیاز مخاطب یا کاربر خود را برطرف کنید. که در نهایت کاربر جذب شما شود و در هنگام فروش حتما از شما خرید کند.
-
کامل نبودن ویترین پیج
انتخاب صحیح و درست پروفایل بسیار مهم است، پروفایل اولین چیزی است که کاربر شما می بیند پس باید جوری آن را انتخاب کنید که کاربر بخواهد بقیه ی پیج شما را نیز ببیند. تم رنگی یا طراحی خاصی را برای پیج خود انتخاب کنید. بایو و اسم پیج را اصولی و به درستی انتخاب کنید.
-
نداشتن فعالیت کافی در اینستاگرام
یکی از دلایل مهم ثابت ماندن یا ریزش فالوور شما، نداشتن فعالیت در پیج تان است. وقتی محتوای شما بی هدف باشد این سری مشکلات را به همراه می آورد. شما باید با استمرار و یک سناریو قوی تولید محتوا کنید. فعالیت شما نباید به این صورت باشد که یک روز استوری و پست بگذارید و تا چند روز بعد هیچ فعالیتی نداشته باشید. اگر در حال انجام همچین کاری هستید پس اتفاقاتی که برای فالوور های شما پیش می آید بسیار طبیعی است.
-
دلیل آنفالو شدن
ممکن است برای کاربرتان خسته کننده باشید؛ شما نباید همچین محتویاتی ارائه دهید که حوصله سر بر باشد. دلیل دیگر، تکراری شدن شما برای کاربرتان است؛ وقتی هر روز عکس ها و پست های تکراری در پیج خود قرار دهید مخاطب از شما خسته می شود و در صورت استمرار این قضیه شما را آنفالو میکند. ممکن است از موضوع اصلی پیج دور شده باشید. مخاطب در اینجا دچار سردرگمی می شود. کاربر شما، پیجتان را بر اساس موضوع شما فالو کرده است و وقتی از آن فاصله بگیرید دلیلی برای ماندن در پیجتان ندارد و در نهایت شما را آنفالو می کند. تمامی این ها دلیلی برای آنفالو شدن شماست.
-
نداشتن تعامل با کاربر خود
اینستاگرام یک شبکه ی اجتماعی است و اگر شما فقط به دنبال تولید محتوا هستید و با کاربر خود تعامل و ارتباطی ندارید بهتر است برای کسب و کارتان به دنبال هرجایی به جز شبکه های اجتماعی باشید. پس شما باید به بهترین شکل ممکن دایرکت، ریپلای، کامنت و … را با حوصله و در نهایت دوستانه بودن و احترام پاسخ دهید. با این کار شما به اینستاگرام این سیگنال را می دهید که فعال هستید.
-
بنر تبلیغات اشتباه
روزانه ما تبلیغات زیادی را در پیج ها می بینیم ولی همه ی آن ها باعث ترغیب ما نمی شود. پس برای اینکه تبلیغ ما بازخورد خوبی داشته باشد در ابتدا باید بنر خوبی داشته باشد. شما باید بتوانید مخاطب هدف خود را قلقلک دهید که به پیج شما سر بزند و شما را فالو کند. هیچ کس وقت خود را برای دیدن بنر های شلوغ و طولانی صرف نمی کند پس باید در نهایت سادگی جذاب عمل کنید. از جملات کوتاه استفاده کنید. جملات انتخابی شما باید این ذهنیت را برای کاربر ایجاد کند که نسبت به پیج شما احساس نیاز کند. زمینه ی بنر را جوری انتخاب کنید که جلب توجه کند.
-
هر پیجی مناسب تبلیغات نیست
شاید برای شما نیز پیش آمده باشد که تبلیغ به یک پیج با به طور مثال دو میلیون فالوور داشته باشید ولی نتیجه ی آن برای شما قابل قبول نباشد. در اینجا متوجه می شویم که پیج اشتباهی را برای تبلیغات انتخاب کرده ایم. در ابتدا ببینید باید فالورهای آن پیج را بررسی کنید. ببینید که مخاطبان آن برای موضوع تبلیغ شما مناسب هستند یا خیر؟ به فیک بودن یا واقعی بودن فالورهای پیج مورد نظرتان نیز توجه کنید.
-
شَدوبن (shadowban) شدن
وقتی فعالیت شما رباط گونه شود اینستاگرام پیج شما را پیجی درنظر می گیرد که خلاف الگوریتم هایش عمل کرده است پس برای شما مجازاتی درنظر می گیرد. یکی از این مجازات شَدوبن شدن پیجتان است. شَدوبن شدن به معنی این است که دیگر صفحه شما برای افراد جدید نمایش داده نمی شود و فعالیت هایتان از دید مخاطبانتان مخفی می ماند. در این صورت است که فالوور های شما راکد مانده و روز به روز کم خواهند شد.
در آخر
ابتدا دلیل این ریزش یا ثابت ماندن فالوور خود را بررسی کنید و سپس راه حلی برای آن پیدا کنید. علت های مختلفی برای ریزش فالوور وجود دارد و تنها یک اشتباه سبب کاهش و ریزش فالوور های پیج شما نخواهد شد. اگر شما هم دچار این مشکل شده اید، تجربیات خود را با ما به اشتراک بگذارید.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.