اولویت بندی بندی استوری اینستاگرام


نرخ تعامل اینستاگرام
در این مقاله بیشتر میخواهم راجع به نحو اولویت بندی استوری اینستاگرام نرخ تعامل در استوریهای اینستاگرام صحبت کنم. همانطور هم که قبلا هم گفتیم استوریهای اینستاگرام بهترتیب برای کاربران اینستاگرام نشان داده نمیشوند. ممکن است شما ۱۰۰۰ نفر را دنبال کرده باشید ولی یک سری از استوریها را همیشه ببینید.
ترتیب بازدیدکنندگان استوری اینستاگرام
شما در استوری میتوانید جز اولین ها باشید و بعد از شما سراغ اولویتهای بعدی برود. یعنی یک اولویتی برای اینکه استوری ها به تربیت بتوانند نشان داده بشوند وجود دارد. حالا آن اولویت را چه کسی تعیین میکند؟ همان کاربری که دارد استوری ها را هر روز نگاه میکند!
طبیعتاً اگر من در پیجم یک استوری بگذارم که کاربرها به آن علاقه نداشته باشند به احتمال زیاد استوری را رد میکنن. به این دلیل که برای آنها جذاب نبوده است یا علاقهمند نبودند و الگوریتم اینستاگرام این را میفهمد و درواقع در استوری های بعدی من را کمتر به آنها نشان میدهد که در اولویت بندی استوری بسیار تاثیر گذار است. من قبلا در راجع به این مسئله صحبت کرده بودم که چه کار میشود کرد که استوریها بیشتر دیده شود. این قضیه برای چند ماه پیش بود ولی الان لازم دانستم که یک مقاله دیگری هم منتشر کنم به خاطر اینکه امکانات زیادی به استوری اضافه شده که استفاده از آن ها باعث بیشتر دیده شدن ما میشود.
وقتی بیشتر استوریها را که نگاه میکنیم هیچکدامشان از این امکانات به درستی استفاده نمیکنند. مخصوصا استوریهای پیجهای تجاری. عامل های زیادی وجود دارد که الگوریتم اینستاگرام بفهمد افرادی که دارند استوری شما را میبینند از استوری شما خوششان آمده است یا خیر که جلو تر به آن میپردازیم.
علت دیدن استوری دیگران در اینستاگرام
اولین مورد این است که اگر بعنوان مثال یک فیلم را استوری میکنید، کاربران تا آخر آن را ببینند و همینطور استوریهای بعدی شما را هم ببینند و این عمل تاثیر مثبت دارد بر بیشتر دیده شدن شما در استوری های اینستاگرام.
روشهای افزایش تعامل کاربران در بخش استوری اینستاگرام
نکته این است که وقتی استوری را دیدند تعاملی با آن داشته باشند. نمونهی خیلی راحتش این است که به آن استوری پاسخ بدهند. نمونههای بعدیاش هم این است که از امکاناتی که شما در استوری میگذارید استفاده کنند.
پس باید استوری های ما آنقدر خلاقانه باشد که کاربرها هم در آن یک نقشی داشته باشند. نمونهی خیلی ساده آن میتواند پرسش بله/خیر باشد. یک سوالی بپرسید که افراد با بله یا خیر جواب بدهند.
سوال برای کوییز اینستا
نمونهی بعدی اش میتواند Quiz باشد. یک تست ساده! شما با پاسخ هایی که از تستی که گذاشتید هم میتوانید کاربران خود را بهتر بشناسید و هم باعث میشود آن ها شما را بهتر بشناسند و در میان خود اینستاگرام با دیدن این تعامل که ایجاد شده، استوری های شما و استوری های کسی که با شما تعامل کرده را احتمال زیاد بیشتر نشان میدهد به هر دو فرد.
ایده برای کوییز اینستاگرام
یک ابزار دیگر هم که وجود دارد خود Question یا سوال است. اینکه از خود کاربر سوال بپرسیم. البته باید این را در نظر داشته باشید که خیلی سوالهای طولانی نپرسید. میتوانید با پرسیدن سوالهای کوتاه و مفید به تعامل بیشتری با کابران خود برسید.

کاربرد دیگر سوال پرسیدن
این قضیه برای یک زمان دیگر هم خیلی خوب است. مثلا شما با ربات اینستاگرام توانستید به ۱۰۰۰۰ هزار فالوور برسید و بعد خیلی خوشحال هستید و همه چیز خیلی مرتب هست، بیایید با این سوالات راجع به برند خودتان از افراد بپرسید. ببینید واقعا چقدر شما را میشناسند. چون شما فکر میکنید کسانی که شما را دنبال کردند هم برند شما و هم هویت برند شما را میشناسند.
میدانند شما چه کار میکنید. چه خدمات و چه سرویسی دارید. در صورتی که اصلا اینطور نیست. به خاطر اینکه کسانی که شما میروید با ربات فالو میکنید و آنها هم اصطلاحا Follow Back میدهند یک سری اصلا پیج شما را نگاه نمیکنند.
پس به همین دلیل خیلی خوب است که هر هفته و هر ماه یک سری سوالهایی راجعبه برند خودتان بپرسید و بعد جوابش را هم بدهید. مثلا ۱۰۰ نفر پیام میدهند، میتوانید جوابش را به آنها بدهید. این دوباره میتواند یک تعامل با کاربرد باشد.
از ابزار ها به درستی استفاده کنید تا تعامل بگیرید
یک نوع سوال دیگر هم داریم که کاربر به جای اینکه بیاید به شما پیام بدهد، یک متن را برای شما بفرستد، درصد رضایتش از سوالی که میپرسید را نشان بدهد. مثلا شما گفتید که من خیلی این بازیگر را دوست دارم و بعد یک قلب گذاشتید و حالا میتواند به این قلب از ۱ تا ۱۰ یک امتیازی بدهد.
و میانگین آن امتیاز به شما نشان داده میشود. این هم باز به نوعی تعامل با مخاطب است که تاثیری بر اولویت بندی استوری ها دارد. همهی این نوع ابزارها وقتی که کاربرها نگاه میکنند، درواقع لمس میکنند و یک تعاملی با پست و استوری شما دارند و همه اینها برای الگوریتم اینستاگرام قابل فهم است.
تاثیر هشتگ، منشن و لوکیشن در اولویت بندی استوری
۳ ابزار هم که از قبل مانده و هنوز هم هست هشتگ، منشن و لوکیشن است که تا حدی خوب است یعنی واقعا استفاده کردن از آن میتواند کمک کند وقتی شما یک یا چند نفر را منشن میکنید ممکن است او هم بیاید استوری شما را استوری کند و به میزان فالوورهای شما اضافه بشود.
کاربران باید بدانند به شما نیاز دارند
فرض کنید زمانی که شما چند هشتگ مختلف میزنید، خب کاربر میتواند با این هشتگها یک تعاملی داشته باشد. روی آن کلیک میکند و از پیج شما خارج شود. که این موضوع میتواند باعث شود اینستاگرام بفهمد که شما نتوانستید اطلاعات مورد نیاز کاربر خود را تامین کنید ولی در صورتی که شما از هشتگ مناسب با اطلاعاتی کامل که ارائه کردید استفاده کنید میتواند بازخورد بهتری داشته باشد.
یا مثلا ۳ نفر را منشن کردید، بعد این منشن خودش خیلی بزرگ است، همهی افراد روی آن Tap میکنند یا آن را لمس میکنند و بعد میروند پروفایل آن شخص یا آن بیزینس را میبینند. این هم دوباره باعث میشود که از استوری های شما دور بشوند.
دلیل آمدن اینستاگرام دیگران باشید
وقتی شما استوری میکنید، حداقل نیایید در همهی استوری ها این کار را انجام بدهید، متوجه میشوید که یکسریها واقعا از استوری شما خارج میشوند و ممکن است دوباره برنگردند. شما مثلا یک استوری را نگاه میکنید بعد یک منشن گذاشته شده، روی منشن کلیک میکنید و بعد میروید در پروفایل طرف عکسهایش را میبینید بعد روی یکی از عکسهایش کلیک میکنید، دوباره میبینید دو نفر دیگر منشن شدند، در پیج آنها میروید. احتمالا خودتان خیلی این را تجربه داشتهاید. یکدفعه اصلا کلا میگویید من برای چه داخل اینستاگرام آمدم؟ که تمامی این ها میتواند در اولویت بندی استوری تاثیر گذار باشد.
یا بعنوان مثال لوکیشن. شما لوکیشنی که میگذارید حالا بسته به جایی که هستید یا عکسی که گذاشتید خیلی خوب است چون باز ممکن است افراد از لوکیشن بیایند استوری شما را ببینند ولی باز این را خیلی جلوی چشم نگذارید، حتی میتوانید یک جایی پنهانش کنید. چون ممکن است کاربر روی آن کلیک کند و برود عکسها یا استوری آن لوکیشن را ببیند.
استوری مداوم گذاشتن باعث بیشتر دیده شدن شما نمیشود
شاید واقعا لازم نباشد که شما روزی چندتا استوری بگذارید. اگر مثلا بیایید سلسله استوریهایی را هفتگی بگذارید که بتواند کاربر را درگیر کند باعث میشود که همیشه استوریهای شما دیده بشود. داشتن فعالیت در اولویت بندی استوری تاثیر گذار است ولی فعالیتی که تعاملی ایجاد نکند بسیار تاثیر عکس دارد.
به عنوان مثال چند نفری بودند که به من پیام دادند و گفتند که ما هرروز استوری میگذاشتیم و تاثیرات خوبی داشت و الان آمارش کم شده است.
استوریه مرده
یک عکس مثلا راجعبه محصول یا سرویسشان که هیچ جذابیت خاصی نداشته و کاربر را درگیر نکرده است، تعاملی نداشته و همهی اینها باعث شده که استوری کمتر دیده بشود. طبیعی است. اگر شما خودتان را جای آن کاربر بگذارید خیلی از استوری هایی که تکراری است و یک روند خاصی دارد بعد شما با آن تعاملی ندارید، اصلا به پستهایی که میگذارد علاقهمند نیستید یا اصلا متوجه میشوید کسی که دارد یکسری استوری میگذارد گویا واقعا خود اینستاگرام را خیلی خوب نشناخته است.
بعنوان مثال استوریهایی میگذارد که اصلا جایش در اینستاگرام نیست و جذاب نیست که کاربرها بخواهند با آن تعامل داشته باشند. همه اینها را که میبینید بعد متوجه میشوید که بله خب احتمالا من اگر بزنم استوری بعدی خیلی راحتتر هستم. یا از یک طرف دیگر یکسری استوری هست که استوری خیلی جذابی است ولی صرفا معرفی بیزینس و خدمات شما است.
پست و استوری معرفی بیزینس خود را به درستی به کارببرید
توجه کنیم که به دنبال این باشیم اگر ۴ یا ۵ پست یا استوری میگذاریم از آن چند تا معرفی بیزینس ما نباشد، اتفاقا برعکس، ۴ تا محتوا باشد. محتوایی که به بیزینس ما ارتباط دارد ولی تبلیغ نیست. یکی از آنها هم میتواند تبلیغ باشد. چون به هرحال ما در اینستاگرام آمدیم که یک آوردهای برای خودمان داشتیم. و اگر این مورد یعنی تولید محتوای مناسب را رعایت کنید قطعا میتواند به بیشتر دیده شدن استوری هایتان کمک کند.
ارتباط مستقیم با کاربر با صحبت کردن در دایرکت
صحبت کردن در دایرکت تاثیر زیادی بر روی الگوریتم اینستاگرام دارد زیرا اینستاگرام تعامل واقعی را در اون لحظه میبیند که این دو شخص واقعا با هم ارتباط مستقیم دارند و شما با گذاشتن استوری های مناسب میتوانید کابران خود را به ارتباط مستقیم با خود برسانید.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.